כניסה לחברים
דג מבושל- מירה אליה
חומרים
2 דגים גודל בנוני(לדוגמא דג אמנון)– נקיים וחתוכים ופרוסים ל4 חלקים.
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
5 שיני שום כתושים
1 פלפל ירוק חריף
3 כפות רסק עגבניות
2.1/2 כוסות מים
2 כפות מיץ לימון
3 כפות חומץ
1 כפית מלח
4 כפות שמן.

ההכנה
1- מאדים את הבצל , פלפל חריף והשום עם 4 כפות שמן, מערבבים מידי פעם(כדי שהבצל והשום לא ישרפו) כשהשום מתרכך יש למעוך אותם בעזרת מזלג.
2- מוסיפים את התבלינים, רסק עגבניות והמים ומביאים לרתיחה.
3- מוסיפים את הדגים ומבשלים על להבה בינונית עוד כ-20 דקות.
4- הרוטב צריך להיות סמיך.
5- לטעום ולשפר את התיבול בהתאם לצורך.

בתאבון! מירה

חדשות באתר